divendres, 12 de novembre de 2021

TEMPS D'INCERTESES (Capítol 51è)

ELL – 25

Sis dies a casa sense sortir per a res, perquè la compra imprescindible ja la fa Ella anant o tornant de casa del avis o al matí d’hora quan fa el camí cap a casa després d’acomiadar la Senyora fins l’endemà, comencen a fer-se carregosos, sobretot pel fet que la mainada està a punt d’enfilar-se per les parets. Si almenys disposessin d’alguna terrassa, per petita que fos, el confinament es faria menys carregós, però només disposen d’un petit balcó que no permet ni la instal·lació d’una cadira.
–Li demanaré al president de l’escala a veure si em pot deixar la clau de la terrassa –ha dit als fills quan ja portaven més d’un parell d’hores enganxats a la pantalla jugant amb la consola que els van portar els Reis.
–Oh, sí, sí –ha dit de seguida el Nen–. Hi podré jugar a futbol.
Ell somriu perquè s’adona que no té gens clar l’escàs espai que suposa la terrassa comunitària que encara deu estar plena de material d’obra de les darreres reparacions que es van fer a l’edifici l’any anterior.
–Tant com això, no sé pas –rebaixa les expectatives del fill–, però almenys podreu respirar a l’aire lliure una estona.
–I podem fer-hi un circuit com els que muntem a l’escola a l’hora d’educació física –diu la Nena més conscient de les limitacions de l’espai.
Ell ha trucat al President de l’escala que l’ha assabentat que no és pas l’únic que ha demanat de poder fer servir l’espai i l’ha informat que establirà uns horaris perquè cada una de les 6 famílies del bloc en pugui disposar una estona al matí i una altra a la tarda. Li ha agraït la proposta i ha pensat que sempre és millor això que res, que és allò de què disposen ara com ara.
–Com que és de tots els de l’escala –ha informat als fills–, l’haurem de compartir, però no hi podem sortir tots alhora. Ho podrem fer una estona al matí i una altra a la tarda. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada