dimecres, 10 de novembre de 2021

CAPÍTOL 49è

ELL – 24

Aquest matí tothom parlava del mateix. A l’ambient hi ha una estranya sensació d’inseguretat a la qual han contribuït missatges contradictoris de diferents membres del govern, tant del d’aquí com del d’allà al centre. Hi ha un neguit que sura en l’ambient i que deu ser l’anunci que efectivament les coses s’estan complicant de mala manera i aviat hauran de prendre decisions  que segurament seran dures per inesperades i impopulars.  Se n’ha anat a casa amb la compra del dia a la qual ha afegit un proveïment de pa suplementari pel que pugui ser.
A migdia ha arribat la mainada i abans de cap salutació de les habituals han llançat la notícia:
–Han tancat l’escola, pare! –diu la Nena tota seriosa–.No hi podrem tornar fins després de vacances.
–Iupiii! –fa el Nen i modera la seva alegria quan veu la cara seriosa del pare que se’l mira de la cuina estant recriminant-li la sortida.
–Primer ens han dit que la tancarien dilluns, però al cap d’una estona ens han dit que ja no hi tornéssim a la tarda.
Ell s’afanya a consultar el correu electrònic amb el mòbil i, efectivament, hi ha una comunicació de l’escola en el sentit del que diu la seva filla. Ho ha consultat no perquè no es cregui el que li diu la Nena, sinó per comprovar si en treu alguna informació d’interès. Només li queda clar que estarà tancada fins que el Departament d’Educació ho determini. En cap cas no diuen que les classes es reprendran després de Setmana Santa. Vet aquí que comencen les mesures restrictives per provar de contenir una epidèmia que cada dia que passa està més desbocada.
–Aquesta tarda podem baixar a jugar al parc –proposa el Nen.
I Ell li diu que miri per la finestra del menjador a veure què hi veu.
–Pare, per què han posat aquesta cinta blanca i vermella tot al voltant del castell, el tobogan i els gronxadors?
–Perquè no podeu anar-hi, pel mateix motiu pel que no podeu anar a l’escola. Oi que ho entens?
–Doncs quina me... 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada